Utskriftsvennlig side   
Menu
 Art from the future
Valand's Maskinutleie
bilde
Asbjørn Valand,  Flekkefjord Rengjøringsbyrå  &  Valand's Maskinutleie

Valand's Maskinutleie har diverse utstyr for utleie, lift, minigraver 2 stk og diverse hengere. Nytt for 2004 er en nyanskaffet bobil, enda ikke levert. Den er trolig klar til utleie rundt April. En detaljert beskrivelse av bobilen vil komme innen kort tid. Bobilutleie er nytt for Valand's Maskinutleie, og kan være en grei måte å feriere på. 

Bobilutleie.
1 stk. Bobil for utleie. Bobilen er i bestilling, og leveringstidspunkt er ca. April. Mere info vil være tilgjengelig om en tid.  

Liftutleie.
1 stk. Teleskoplift for arbeid i høyden. Liften er i topp stand, har hydrauliske støttelabber og drift på hjul for intern flytting. Maksimal arbeidshøyde for denne lift er hele 18 meter (se diagram HER ), og liften fungerer bra inne i trange områder, takket være teleskop-utliggeren. Krever vanlig 230 volt, enfaset tilkopling. Trenger du hjelp til frakt av teleskopliften, ordner Valand's Maskinutleie v/Asbjørn Valand dette for deg, enten selv eller ved hjelp av samarbeidspartner Kenneth Skailand i Skailand Kranservice. I spessielle tilfeller kan lift forsynes med medbragt strømgenerator.


Utleie av Minigravemaskiner - 2 stk, Hanix H15A & H15X. 
For mindre gravearbeider og graving på trange steder, har vi 2 stk. Hanix 1,5 tonn's gravemaskiner for utleie. Maskinene fraktes på dertil egnet tralle etter bil. Flytting besørges av leietaker, eller ordnes av Valand's Maskinutleie v/Asbjørn Valand.

Utleie av Tilhenger.
Trenger du leiehenger til egne flytteoppdrag, ta kontakt med Valand's Maskinutleie. Vi har en henger for de fleste behov. 
1. stk. Skaphenger, lasteevne 11 kubikkmeter eller 1445 kg, og tillatt totalvekt 1995 kg.
1. stk. Biltralle, lasteevne 1035 kg, og tillatt totalvekt 1495 kg. 
1. stk. Tipphenger med hydraulisk treveistipp, lasteevne 2310 kg, og tillatt totalvekt 3000 kg.   
1. stk. Maskinhenger, lasteevne 1865 kg, og tillatt totalvekt 2150 kg.
1. stk. Båt-tralle, inntil 14 fot, kan leies med eller uten båt som er utstyrt med 5 hk Hondamotor.

Alle hengere blir utleid i godkjent tilstand. Skulle det være mangler på hengeren når den hentes, vennligst gi beskjed om dette. Er oppdraget en smule krevende, har vi et bra samarbeid med Skailand Kranservice, som løser det meste innen flytting av små og store kolli. 
Klikk for å se kun bildet
Flekkefjord Rengføringsbyrå


Andre tjenester, se Flekkefjord Rengjøringsbyrå.

Adresse: Svegeveien 6A,  Flekkefjord,  Norge 
Kontakt:  Asbjørn Valand        E-mail: a-valand@c2i.net
Telefon: (+47) 38 32 11 00  Mobil: (+47) 400 65 367

Rev. 20070808 www.mobilcrane.com bilde 
 
 
Tell a friend about this page
aeston 
Visitors: 7659 Last modified: 18.08.2023 Persons online: 8
Til toppen